Thuis

Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Milieubescherming van Qingdaokaineng Technologieco., Ltd (Voorraadcode: 838388) is één van de grootste boilerfabrikanten in Noord-China, is het een nationale belangrijke high-tech die onderneming, op hoofddie formeelraad op 5 Augustus, 2016 wordt vermeld, als Kaineng-Technologie wordt bedoeld. Het bedrijf vervaardigt hoofdzakelijk energie - besparing en milieubescherming producten: wast hitteboiler, lage temperatuureconomiser, olie en boiler met gas, speldbuis, h-Vin buis, spiraalvormige vinbuizen, mariene boiler en verschillende soorten drukvaten etc.

 

 

De boilerfabriek van China Kaineng

 

 

Kaineng heeft de boilervergunning van China klasse-A en het ontwerp van Klassend1/d2 drukvaten en productievergunning. Het bedrijf heeft ISO9001 verkregen: 2015 de certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem van Frankrijk Bureau Veritas, ISO14001: 2015 de certificatie van het Milieubeheersysteem en OHSAS18001: de certificatie van het 2007 bedrijfsgeneeskundigenbeheersysteem, en ook bereikt de de werkengoedkeuring door vele classificatiebureaus wereldwijd: ABS van de V.S., Frankrijk BV, Noorwegen DNV& Duitsland GL, Groot-Brittannië LR en China CCS.

 

Het bedrijf heeft meer dan 20 gebruiksmodeloctrooien. De het uitlaatgasboiler heeft van de speldbuis op merkenfolder van zeer belangrijk energy-saving technologie、 producten en materiaal in Shandong-provincie en Qingdao-stad (Aantal in eerste bedrijven) een lijst gemaakt van. Het heeft door het Ministerie van Wetenschap en Technologie als project van het innovatiefonds voor kleine en middelgrote firma's, en overgegaane goedkeuring van nationaal sc.i-technologie steunprogramma voor 11de vijfjarenplan „van de Biogasmacht en Cogeneratie eenhedenindustrialisatie en demonstratieproject“ goedgekeurd. Het bedrijf heeft de hitteoverdracht die toegekend van de eerbare titels „Qingdao verbeteren en de energie - het deskundige werkstation van het besparingsmateriaal“, „het centrum van de Ondernemingstechnologie“, „Techniekonderzoekscentrum“, „Shandong-energie - besparing en milieubescherming demonstratieonderneming“, „Qingdao specialiseerde zich, geraffineerde, eigenaardige en nieuwe demonstratieonderneming“.

 

  Kaineng is gespecialiseerd in het veroorzaken van speldbuis, overdracht van de de buishitte van H finned componenten verbeteren, de energie van de uitlaatgasboiler etc. - besparing en milieubescherming materiaal die 20 jaar, met meer dan 230 werknemers, met inbegrip van 50 ingenieurs. De fabriek behandelt het gebied van 73000m ², en heeft meer dan 300 reeksen productiemateriaal, met inbegrip van 10 het lassenproductielijnen van de speldbuis, 12 productielijnen van het de buislassen van H finned. De jaarlijkse productie van de overdrachtcomponenten van de speldbuis verbeterde hitte is meer dan 3600 ton, en componenten van de de hitteoverdracht van H is finned buis verbeterde meer dan 8500 ton. Meer dan 12000 reeksen verschillende soorten speldbuizen, de h-Finned boilers van het buisuitlaatgas en drukvaten zijn veroorzaakt. Wij zijn bezig geweest met het gebruik van de afvalhitte voor 20 jaar, een professionele fabrikant en een leider in de de boilerindustrie van de afvalhitte.

 

De Kaineng onafhankelijk onderzoek en ontwikkelt de componenten van de de hitteoverdracht van de speldbuis. De uitlaatgasboiler is goedgekeurde de overdrachtcomponenten van de speldbuis verbeterde hitte om het gebied van de hitteuitwisseling te vergroten 6-8 keer en de coëfficiënt van de hitteoverdracht te verhogen 2 keer, zodat om de efficiency van de hitteoverdracht te verbeteren meer dan 14 keer. De buis van de Kainengspeld wordt gekenmerkt met compacte structuur, hoge hitteefficiency, minder materiaalinvestering, en ook met verminderde shock-proof, lawaai, bevuilend verhinderde, veilige en betrouwbare karakters.

 

 Kaineng heeft technisch kracht、 perfect technologisch materiaal en testmethoden om productenvervaardiging aan te passen, en voltooide systeem voor kwaliteitscontrole en productietechniek gevestigd. Het vertrouwen op ons sterk R&D-team aan onderzoek naar de componenten van de hitteoverdracht in China en in het buitenland, heeft kaineng diverse soorten de terugwinningsproducten van de afvalhitte geïntroduceerd. Ons merk is geëerd als van de handelsmerken“ „Qingdao“ „van Shandong beroemde handelsmerken beroemde.

 

 Wij bouwen etc. technische samenwerking met de Universiteit van Xi'an Jiaotong, Shandong-Universiteit, Tsinghua-Universiteit, Dalian-Universiteit van Technologie、 Shanxi Universiteit van Wetenschap en Technologie. met gecombineerde samenwerking van het de industrie de universitaire onderzoek, hebben wij sterke onafhankelijke ontwerp en onderzoekmogelijkheden van de terugwinning van de afvalhitte. In 2013, de Universitaire gezamenlijk opstelling van Kaineng en van Xi'an Jiaotong „van de overdrachtcomponenten van de Boilerhitte de onderzoeksinstelling van het het lassenmateriaal“, „Hitteoverdracht het verbeteren en procesenergie - het centrum van het besparingsmateriaal R&D“.

 

Overeenkomstig relevante nationale en ondernemingsnorm, kunnen wij verschillende soorten speldbuis, finned buis van H van uitlaatgasboilers volgens de eisen van de klanten ontwerpen en vervaardigen

 

 Sinds stichting, heeft Kaineng het gebruik en de transformatie van de afvalhitte voor meer dan 1000 verschillende brandstofgenerators in bijna 100 elektrische centrales gemaakt, die opmerkelijke energie - besparingsresultaten en aanzienlijke economische voordelen aan de klanten heeft. Onze producten worden verkocht aan meer dan 30 provincies. Wij hebben nauwe samenwerking met 5 belangrijke machtsbedrijven gebouwd: Huadian, Guodian, Huaneng, Datang, de samenwerking van de de Machtsinvestering van China, en Daqing-het Olieveld、 Dagang Olieveld van het Olieveld、 Shengli Olieveld、 Huabei ook.

 

De producten zijn wijd gebruikt in Met kolen gestookt oliegestookte installaties, ferrolegeringen, Olieveld, cokesfabriek, kolenmijn, Gas en biogasposten, en uitgevoerd naar Rusland, Japan, Bangladesh, Pakistan, Frankrijk, de Noordelijke landen van Europa etc. en gebieden.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Andere

Merken : Kaineng

Aantal werknemers : 200~250

Jaarlijkse omzet : 15000000-25000000

Opgericht Jaar : 1999

Export pct : 20% - 30%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Certificaten China Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Certificaten China Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Certificaten China Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Certificaten