Thuis

Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD Fabrieksreis

Certificaat
China Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD certificaten
China Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Kaineng die in 1999 wordt gevestigd, zijn wij bezig geweest met het gebruik van de afvalhitte 20 jaar, een professionele fabrikant in de de boilerindustrie van de afvalhitte.

   

  Onze fabriek behandelt het gebied van 73000m ², en heeft 2 productieworkshops, meer dan 300 reeksen van productiemateriaal, met inbegrip van 10 het lassenproductielijnen van de speldbuis, 12 productielijnen van het de buislassen van H finned.

   

   

  *Fin buizenproductielijnen

   

  kaineng de Productielijn van de de Vinbuis van Boilerdelen

   

  1.The het verwarmen het gebied van dubbele h-Vin buis is 7-8times van vlotte buis, 2-3 keer van spiraalvormige vinbuis. Zijn starheid is 3-5 keer van enige vinbuis.

  2. De h-vin buis wordt gekenmerkt met compacte structuur, minder die, uitstekende anti-wear prestaties, sterke starheid, prachtige doeltreffendheid van de terugwinning van de afvalhitte bevuilen.

  3. H de vinnen keuren unieke zigzagstructuur (verkregen Nationaal octrooi), met de uitstekende coëfficiënt van de hitteoverdracht goed. Het tarief van de lassenfusie vinnen met staalbuis kan tot 98% bereiken.

  4. H de warmtewisselaar van de vinbuis is met in-line regeling, om de ruimte in een aantal kleine gebieden te verdelen, om de luchtstroom gelijk te maken. Vergeleken met de gewankelde vlotte buiswarmtewisselaar en spiraalvormig vinruilmiddel, is zijn het dragen leven lang 3-4 keer bij dezelfde voorwaarde.

   

  *Pin buisproductielijnen

   

  Van de de Buizenspeld van de Kainengboiler de buisproductielijnen

   

  De het uitlaatgasboiler van de speldbuis keurt speldbuis goed om de uitgebreide het verwarmen oppervlakte van de componenten van de hitteoverdracht te versterken, kan de het verwarmen oppervlakte van beide kanten van waterpijp zeer worden verhoogd, ondertussen kan vloeien de sterke onstuimigheid die door het rookgas wordt gevormd die door de oppervlakte van speldbuis de efficiency van de hitteoverdracht en de roetaccumulatie, met voordelen van compacte structuur, hoge hitteefficiency, minder materiaalinvestering verbeteren, en ook met shock-proof、 verminderen lawaai verminderde、 die verhinderde veilige en betrouwbare eigenschappen bevuilen

   

  Het *Machining Proces is

   

  Het machinaal bewerken van Procesgebied

   

  Wij hebben professionele technische arbeiders, uitstekend technisch team, rijpe productietechnologie, het efficiënte team van de naverkoopdienst, om u de beste dienst。 aan te biedenZorg ervoor u gemakkelijk koopt en gemakkelijk gebruikt.

   

  *Kaineng Pakhuis

   

  Kainengpakhuis

   

   

  *Kaineng kwaliteitscontrole

   

  Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD fabriek productielijn 4

   

  Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD fabriek productielijn 5

   

  De professionele kwaliteitscontrole maakt de productkwaliteit hoger, laat het product van uitstekende kwaliteit ons de comfortabel verzekerde rest doen, het klantengebruik.

   

  Het schone workshopmilieu, niet alleen verbetert het werkefficiency, maar ook geeft arbeiders een goede werkomgeving, zodat zij beter beroepsbekwaamheden spelen. De wetenschappelijke ruimtelijke ordening bespaart plaats en verbetert efficiency.

Contactgegevens
Qingdao Kaineng Environmental Protection Technology Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. Wang

Tel.: +86 15753230290

Fax: 86-532-8229-8328

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)